Otometri

A+ R A-

Ajankohtaista

25-05-2012

Liimakorvataudin yhteys allergiseen nuhaan

Selkeitä syitä liimakorvataudin syntyyn ei ole saatu selville. Asiaa on tutkittu paljon ja aiheesta löytyy monenlaisia tutkimustuloksia. Allergisen nuhan ja liimakorvataudin yhteyttä on tutkittu myös. Johtopäätökset ovat ristiriitaisia. Tuore tanskalainen tutkimus on julkaissut omat mielenkiintoiset tuloksensa asian ratkaisemiseksi. Lue lisää Korvakimarasta.

11-05-2012

Suomen kielen puuttuva sana

Äkillisen korvatulehduksen paraneminen vie aikaa samalla tavalla kuin flunssan tai yskän paraneminen. Välikorvan pitää toipua tulehduksesta. Miten kutsumme äkillisen korvatulehduksen jälkeistä tilaa, jolloin välikorvassa on vielä nestettä ilman tulehduksen merkkejä? Englanninkielessä tilalle löytyy kuvaava nimi, mutta mikä on suomenkielisen vastineen laita? Korvakimara kertoo asiasta tarkemmin.

27-04-2012

Otitis media kuulostaa hyvältä

Mitä yhteistä on Kanadan Nova Scotialla, musiikilla, Otitis medialla ja Sidney Crosbylla? Tällä kertaa Korvakimara valottaa artikkelissaan näitä hyvinkin yllättäviä yhteyksiä.

20-04-2012

Konduktiivinen kuulonalenema liimakorvataudissa

Mikä on konduktiivinen kuulonalenema? Mitä haittaa siitä voi olla lapselle? Miksi liimakorvatautia on vaikea havaita? Miksi kuuloseulonta neuvolassa on tärkeää? Näihin kaikkiin kysymyksiin löydät vastauksen Korvakimarasta.

13-04-2012

Korvatulehduksen vaiheet

Miten tulehdusneste ja märkä käyttäytyvät korvatulehduksen aikana? Milloin välikorvaan kertyy nestettä? Miksi korvassa tuntuu painetta korvatulehduksen aikana? Milloin neste poistuu? Näihin kysymyksiin Korvakimara vastaa tällä kertaa.

Sivu 1 / 8

Otometri Facebookissa

Yhteystiedot/Contacts

Otometri Oy
Ollilantie 4
90440 Kempele
Y-tunnus 2314173-8
asiakaspalvelu(at)otometri.fi
Puhelin: 045-3289100

 

Otometri in English

Rekisteröinti

>> Rekisteröidy käyttäjäksi

(Rekisteröityminen on maksuton; rekisteröitymällä pääset astumaan sisään mittauspalvelun maailmaan. Mittausten tekeminen vaatii aloituspaketin)

Design: R-Studio