Otometri

Kuvia

Korvatulehduksen hoito osaksi Omahoitoa

Otometri Oy ja Oulun kaupunki ovat aloittaneet yhteistyön korvatulehduspotilaiden entistä paremman hoidon puolesta. Kaakkurin alueen Otometrin käyttäjät voivat lähettää Otometrin mittaustulokset sähköisen Omahoidon kautta terveysasemalle kotitietokoneeltaan. Lapsen oireita voi kirjata Otometrin mittauskeskukseen tai Omahoidon viestikenttään, jolloin ne välittyvät myös terveysaseman henkilökunnalle Otometrin tuloksia lähetettäessä. Näin terveysasemalla voidaan arvioida hoidontarvetta ja ohjeita jo viestin perusteella.

Flunssan alkuvaiheessa usein riittää oireiden tarkkailu ja kotihoito. Otometrin ja Omahoidon yhteistyön avulla lapsi säästyy kuljetukselta ja jonotukselta terveysasemalla. Terveysaseman henkilökunta voi antaa hoito-ohjeita kotiin täsmällisemmin, kun korvien tilasta on mitattua tietoa. Lisäksi korvien tervehtymistä voi tarkkailla kotona ja välittää tiedot Omahoidon kautta terveysasemalle. Tulosten lähettäminen on yksinkertaista. Otometrin mittaustulokset lähetetään kuvana terveysaseman terveydenhoitajalle, joka antaa neuvoja tilanteeseen.

Oulun Omahoito on kaupungin tarjoama henkilökohtainen hyvinvointipalvelu. Palvelun avulla voi ajasta ja paikasta riippumatta asioida terveys- tai sosiaalipalvelujen asiakkaana.

Lisätietoa saa Kaakkurin terveysasemalta tai sähköpostilla Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Lisätietoa:

pdfKorvatulehduksen hoito osaksi Omahoitoa Oulussa

Otometri Facebookissa

Yhteystiedot/Contacts

Otometri Oy
Ollilantie 4
90440 Kempele
Y-tunnus 2314173-8
asiakaspalvelu(at)otometri.fi
Puhelin: 045-3289100

 

Otometri in English

Design: R-Studio